Naverkoop

DS assurance

 

DS Assurance: deskundigheid voor uw bescherming


Wilt u zeker weten dat u goed verzekerd bent, waar u zich ook bevindt? DS Assurance en het hele DS netwerk worden gemobiliseerd om uw voertuig te beschermen. 


U kunt ook de optie veiligheid van de bestuurder nemen (schadeloosstelling voor uw eigen verwondingen en de bijbehorende kosten), evenals de optie rechtsbijstand (verdediging van uw rechten en betaling van de advocatenkosten).


Voordelen:

• 3 jaar waardegarantie: bij diefstal of total loss van uw DS wanneer die minder dan 3 jaar oud is, kunt u dankzij uw omniumverzekering kiezen tussen een klassieke schadevergoeding in geld of een nieuwe DS met dezelfde cataloguswaarde.


• Total loss van de overgenomen auto: u koopt een nieuwe DS en verzekert hem met een omniumpolis bij DS Assurance. Indien uw huidige auto door uw DS dealer wordt overgenomen, is die, bij total loss ten gevolge van een ongeval, eveneens verzekerd tot de leveringsdatum van uw nieuwe DS. U wordt vergoed voor de overnameprijs die overeengekomen werd tussen uw dealer en uzelf.


• Wanneer u een beroep doet op een DS dealer bij een ongeval in recht of in het kader van uw omniumverzekering, ontvangt u gratis een vervangwagen voor de gehele herstellingsduur van uw DS. Dankzij uw (mini-)omnium kunt u bij diefstal vanaf de eerste dag rekenen op een gratis vervangwagen voor een maximumduur van 30 dagen.MEER WETEN


Bel voor alle inlichtingen het nummer 0800 23 119 op of ga naar uw DS verkooppunt met FSMA-erkenning.

DS STORE HASSELT HELLEBEEMDEN 2A

Nous localiser

Calculer l'itinéraire