Naverkoop

Onderhoudscontracten & garantie-uitbreidingen

 

Opteer voor een formule die bij u past


Van de gemoedsrust van een uitgebreide garantie tot de beheersing van uw autobudget: DS heeft steeds een aanbod op uw maat. Bij de ondertekening kiest u de looptijd en het aantal kilometers op basis van uw rijgewoonten en behoeften: tot 96 maanden (te leveren vanaf de levering van uw wagen) en van 10 000 tot 200 000 kilometer.


Houd uw DS in zijn originele staat


Profiteer van de expertise van onze technici en de kwaliteit van onze originele onderdelen. Deze onderdelen, die zijn ontworpen om maximaal te voldoen aan de technische bijzonderheden van DS, passen perfect in het complexe technische geheel en zijn voorzien van een jaar garantie op de onderdelen en werkuren in het volledige erkende netwerk.


Bescherm de waarde van uw DS


Met de Servicecontracten van DS worden onderhouds- en garantie-interventies uitgevoerd volgens de voorschriften van de constructeur. Zo geniet u steeds optimale verkoop- of overnamevoorwaarden voor uw DS.


Klik hier om de Servicecontracten te vergelijken en het contract te kiezen dat het best bij u past. 


Voor meer informatie over de Servicecontracten van DS kunt u terecht bij een verkooppunt of concessiehouder in uw buurt.DS STORE HASSELT HELLEBEEMDEN 2A

Nous localiser

Calculer l'itinéraire