Nieuwe wagens

DS business executive

 

Bekrachtig uw uitstraling en die van uw onderneming dankzij de zakelijke uitvoeringen van onze uitzonderlijke modellen: ontdek ons DS BUSINESS EXECUTIVE-gamma en kies het model dat het best bij u past en aan al uw eisen inzake dynamisme en raffinement voldoet: DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 CROSSBACK, DS 5.


Een uitgesproken verleidingskracht dankzij de rijkere uitrusting 


De edele materialen en afwerkingen dragen bij tot het raffinement van het DS BUSINESS Executive-gamma dankzij de uitgebreide standaarduitrusting, die onder meer een lederen bekleding* en een navigatiesysteem omvat. 


Fascinerende modellen met een opmerkelijke stijl


Druk uw identiteit uit dankzij de talloze personaliserings- en uitrustingsmogelijkheden. Het Executive-niveau steunt op opmerkelijke details: verchroomde buitenspiegelkappen, Pack Comfort, leder, enz. Ontdek het gespierde karakter van de DS 3, het raffinement van de DS 4 en de elegantie van de DS 5. De beste technologieën ten dienste van efficiëntie en veiligheid.


Win tijd tijdens uw verplaatsingen dankzij onze professionele navigatiesystemen van de jongste generatie. De DS 5 maakt u het leven makkelijk dankzij zijn handenvrije toegang en startfunctie. Pluk de vruchten van een toegenomen zichtbaarheid dankzij de DS Led Vision-technologie, die op het hele BUSINESS Executive-gamma verkrijgbaar is.* Bekleding in leder en andere materialen. Klik hier voor meer informatie


De vermelde uitrusting is standaard, optioneel of niet beschikbaar naargelang de versies.

DS STORE HASSELT HELLEBEEMDEN 2A

Nous localiser

Calculer l'itinéraire