Nieuwe wagens

DS 7 CROSSBACK

 

DS 7 CROSSBACK INNOVATIE & KNOWHOW MET PARIJSE SIGNATUUR

De DS 7 CROSSBACK bijt de spits af van de tweede modellengeneratie van DS Automobiles. De verfijnde SUV verpersoonlijkt Franse knowhow door een combinatie van edele materialen, ambachtelijk vakmanschap en innovatieve technologie.


Hij zal u verleiden met:

- Zijn neus met de emblematische DS WINGS.  Het verticale en standingvolle radiatorrooster drukt het nobele karakter en charisma van de wagen uit.

- Zijn unieke lichtsignatuur als van een concept car. De DS ACTIVE LED VISION-koplampen en de achterlichten met "3D Full Led"-technologie tonen zich erg krachtig en zijn een lust voor het oog.

- Zijn hoogtechnologische bestuurderspost. De twee 12”-schermen, die werden ontworpen om uw leven aan boord naar een subliem niveau te tillen, geven alle rijgegevens weer en maken het mogelijk om de functies van de auto te beheren.

- Zijn personaliseerbare interieur en zijn geraffineerde materiaalkeuze. Het eigentijdse en elegante interieur van de DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de Franse knowhow.

- Zijn uitzonderlijke plaatsaanbod. De SUV verzekert een onuitgegeven interieurruimte, met name op de achterste plaatsen, waar de rugleuning van de achterbank elektrisch kan worden versteld in een hoek van 23° tot 32°. Ook zijn ruime en moduleerbare koffer (555 tot 1 750 liter) zal beslist in de smaak vallen.

- Zijn geavanceerde technologieën. Met zijn hoogstaande multimediatechnologie, zijn hoogwaardige audiosysteem en zijn geoptimaliseerde rijhulpsystemen werd de DS 7 CROSSBACK ontwikkeld om uw veiligheid, ontspanning en connectiviteit te verzekeren.


Klik hier voor meer informatie over de DS 7 CROSSBACK of neem contact op met uw verkooppunt.


Alle informatie over de technische eigenschappen vindt u in onze brochures.DS STORE HASSELT HELLEBEEMDEN 2A

Nous localiser

Calculer l'itinéraire